Számos Huawei okoseszköz is bemutatkozott

A mai, Kínában megrendezett Huawei eseményen egyértelműen a lyukas kijelzős Nova 4 volt a fő attrakció, azonban számos okos kiegészítőt is bemutatott a kínai gyártó.

NoteWall.hu

Huawei Handheld Phone Gimbal Stabilizer

A Huawei bemutatott egy háromtengelyes gimbalt mobiltelefonok számára, amit szelfibotként is tudunk használni.  

Huawei Smart Panoramic Security Camera

A Huawei Panoramic egy 360 fokos biztonsági kamera, amely magas, 1080p 30fps minőséget támogat. A kamera két motorral van felszerelve, és rendkívül halkan vizslatja a terepet. Infravörös töltőfénnyel is rendelkezik, ezáltal éjjel is mindent lát, a mesterséges intelligenciának köszönhetően pedig azonnal felismeri a mozgást. Természetesen a piacon lévő ilyen kamerákhoz hasonlóan távolról is nyomon tudjuk követni a felvételét. Mozgás érzékelése esetén pedig értesítést küld telefonunkra és meg is örökíti az eseményeket.  

Huawei Smart Body Fat Scale (WiFi)

Megérkezett az okosmérleg WiFi-s változata, amely egyrészt ebben különbözik az elődtől, valamint abban, hogy képes megállapítani a pulzusszámot is. Továbbra is monitorozza a tömeget, a testzsírszázalékot, a BMI indexet, az alapanyagcsere sebességét, a zsigeri zsírszintet, az izomtömeget, a csontok ásványanyag tartalmát, valamint a protein és testvíz százalékot. A WiFi nélküli modell már egy jó ideje elérhető Magyarországon. A WiFi-s Huawei Smart Body Fat Scale  ára Kínában 199 jüan (~8.200 forint).  

Huawei Portable Photo Printer

A Huawei bemutatott egy kompakt méretű hordozható fotónyomtatót is, amely egy úgynevezett ZINK tintanélküli technológiát használ. A Huawei Share 3.0-nak köszönhetően bármikor nyomtathatunk képet a telefonunkról. A Huawei Portable Photo Printer ára Kínában 599 jüan (~25.000 forint).   A Huawei Nova 4 bemutató cikket itt találod: https://bytech.hu/megerkezett-a-huawei-lyukas-kijelzos-keszuleke-nova-4/