A Razer Phone és a pénteken bemutatott Xiaomi Black Shark után, a soron következő gamer mobil a Nubia Red Devil (vagy Magic), melyet április 19-én mutatnak be. A ZTE almárkájának vezérigazgatója, Ni Fei a Weibo-n tett közzé a telefonról egy részleges képet.

Hirdetés

 

A képen csak egy kis részét látjuk az eszköznek, amely a jobb alsó sarka lehet, de fontos részleteket ad a formatervezéséről. Tekintettel arra, hogy a U-alakú antennát látunk, a Nubia Red Devil fém unibody házzal rendelkezik.

A cég logóját a hátlap jobb oldalán helyezték el, és a telefon lekerekített sarkokkal és ívelt fém kerettel rendelkezik. A készülék sarkában láthatunk egy furcsa elemet, egy lyukat, amely várhatóan a hűtési rendszer része. Pletykák szerint, míg a Xiaomi Black Shark folyadék hűtéssel, addig a Nubia Red Devil léghűtéses rendszert kaphat.

A telefon keretén látható egy másik lyuk is, amely egy mikrofon. Ami a specifikációt illeti, a Black Shark mobilhoz hasonlóan, egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 845 processzort kap, amelynek maximális frekvenciája 2,9 GHz, és legfeljebb 8 GB RAM-ot kap mellé. A kijelző várhatóan 6 hüvelykes, 18: 9 képaránnyal és Full HD+ felbontással bíró panel lesz. A Red Devil várhatóan sztereó hangszórókkal is fog rendelkezni.

 

Forrás: Weibo

 

A Nubia elindította Red Magic Gaming almárkáját

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.