A Samsung fejlesztői konferenciáján az összehajtható készülék, valamint az új felhasználó felület vitte el a showt, de az Android Pie frissítési ütemtervről is esett pár szó.

Hirdetés

A dél-koreai gyártó újonnan fejlesztett felhasználói felületét egyszerűen csak One UI-nak nevezte el. A legfontosabb újításokról korábbi cikkünkben már beszámoltunk. Az Android Pie alapú One UI nyílt béta program a Samsung elmondása szerint, még novemberben elstartol az Egyesült Államokban, Németországban és persze a gyártó hazájában, Dél-Koreában.

A béta tesztben résztvevő készülékek a Samsung Galaxy S9 és S9+, valamint a Note 9. A Samsung ígérete szerint, az előbb említett készülékekre már 2019 januárjában érkezik is a stabil verzió.

Kíváncsian várjuk, hogyan teljesít és hogyan fogadják majd a készüléktulajdonosok a nyugdíjba küldött Samsung Experience felületet felváltó One UI-t. A Samsung állítása szerint újra feltalálták a felhasználói élményt, de ha csak fele annyira lesz jó a rendszer, akkor is hatalmas előrelépésre számíthatunk. Ehhez persze hozzájárulnak többek között az Android Pie-jal debütált funkciók is, mint a gesztus alapú navigáció, a digitális egyenleg, az adaptív akkumulátor vagy az adaptív fényerő.

 

Megmutatta összehajtható készüléket a Samsung

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.