Mindent megold vezeték nélkül.

Hirdetés

Aki esetleg nem tudná, ez nem az első vezeték nélküli fülhallgató a dél-koreai gyártó kezei közül. Korábban már érkezett pár ilyen kütyü, csak a Gear IconX név alatt.

A fülhallgató két kis része, egy 70 x 38.8 x 26.5 mm-es fizika méretekkel rendelkező dobozkában foglal helyet. A doboz akkumulátora 252 mAh-s, míg maga a fülhallgató egy 58 mAh-s telepet kapott. A Samsung elmondása szerint, telepumpált aksival 5 órányi beszélgetést vagy 6 órányi zenehallgatást lehet kisajtolni az eszközből. A dokkolót vezeték nélkül is tölthetjük (pl. rátesszük a Galaxy S10 hátoldalára), viszont ha nincs rá lehetőségünk, akkor USB Type-C porton keresztül oldhatjuk meg azt.

A fülhallgató Bluetooth 5.0 modult kapott, a hangrendszere pedig az AKG nevével fémjelzett, így a hangzás tekintetében biztosan nem lehet okunk majd panaszra. A Gear IconX-hez hasonlóan, itt sem maradt ki a Samsung saját asszisztense, a Bixby. A Buds érintésérzékeny felületet is kapott, továbbá található benne gyorsulásmérő és közelségérzékelő szenzor is.

A Samsung Galaxy Buds március 8-tól lesz kapható Európában, 149 eurós (~47 ezer ft) áron, fekete, sárga és fehér színekben.

 

Galaxy Fold: A Samsung leleplezte hajlítható mobilját

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.