Hamarosan bemutatkozhat az OPPO régóta emlegetett készüléke, az R19/F11 Pro.

Hirdetés

Korábban renderképen is láthattuk az OPPO hamarosan debütáló készülékét, azonban most egy rövid videón csodálhatjuk meg a kialakítását, méghozzá működés közben. A legutóbb érkezett hírek szerint, a gyártó F és R szériája ismét teljesen meg fog egyezni az F11 Pro és az R19 modellek esetében. Így lényegében ugyanazon készülékről beszélhetünk, csak más-más névvel lesz kapható a különböző piacokon.

Az F11 Pro-ról kiszivárgott videó mindössze 4 másodperc hosszú, azonban tökéletes rálátást biztosít a készülék előlapjára, így jól megfigyelhetjük a notch nélküli dizájnt. Ez alapján beigazolódni látszanak a korábban érkezett információk, amelyekből megtudhattuk, hogy a telefon egy 32 megapixeles pop-up szelfikamerával lehet majd felszerelve. A kamerát sajnos nem láthatjuk működés közben, azonban a körülményeket figyelembe véve biztosan ezt a megoldást választhatta a gyártó.

A telefon hátlapja színátmenetes dizájnnal rendelkezik, ami teljes mértékben megfelel az aktuális trendeknek. Felül megtalálható rajta a dupla kamerarendszer, amelynek egyik kamerájáról korábban már megtudhattuk, hogy várhatóan 48 megapixeles lesz. Továbbá ezalatt kapott helyet az ovális kialakítású ujjlenyomat-olvasó.

Korábbi ismereteink szerint, az F11 Pro-t egy MediaTek lapkakészlet működtetheti majd, azonban a processzor pontos kilétéről még semmit sem tudhattunk meg. Ezidáig a RAM és belső tárhely kombinációjával kapcsolatban sincs több ismeretünk, azonban joggal feltételezhetjük, hogy az érkező készülék legalább 6 GB memóriát és 128 GB tárhelyet kaphat.

A megjelenésének pontos időpontjáról sem nyilatkozott még a gyártó, viszont a legfrissebb hírek szerint Indiában március elején fog megkezdődni az előrendelési időszak, így a bemutató esemény sem lehet már messze. A korábban érkezett információk alapján, a telefon 25.000 indiai rúpiáért (98.395 Ft) lesz majd megvásárolható, Thunder Black és Aurora Green fantázia nevekkel ellátott színváltozatokban.

UPDATE: A MySmartPrice jóvoltából kiszivárgott a készülék specifikációja.

 

Újabb hajlítható kijelzős szabadalommal állt elő az OPPO

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.