A gyártó szerint a Huawei Mate és P szériájának riválisaként szánják majd a Reno sorozat alá tartozó készülékeket.

Hirdetés

Nem áll le az OPPO sem, ugyanis áprilisban bejelentik az új Reno szériájuk első tagját.

Az első RENO készülék egészen pontosan április 10-én kerül leleplezésre, ahogyan azt az alábbi teaser videóban is láthatjuk.

Korábban már pletykálták, hogy az OPPO áprilisban egy Snapdragon 855 rendszerchip által működtetett okostelefonnal készül, ami várhatóan az első Reno mobil lehet majd. Shen Yiren is elkotyogott egy-két információt a készülékkel kapcsolatosan, hogy 10x-es hibrid optikai zoommal és 4065 mAh-s akkumulátorral fog rendelkezni.

Az OP46C3 modellszámmal rendelkező mobil pár napja felbukkant a AnTuTu-nál, ahol a szintetikus teszteken 365.246 pontot ért a teljesítménye. A benchmarking óriásnál járt készülék megerősítette a Snapdragon 855 processzor jelenlétét, amelynek társaságában 8 GB RAM és 256 GB belső tárhely kapott helyet. A kijelző esetében egy FullHD+ felbontással rendelkező panelről beszélhetünk.

Az infóáradat itt még nem ér véget, ugyanis egy újabb teasernek köszönhetően a hátlapi triplalencsés kamerarendszer szenzoros felhozatalát is megismerhetjük nagyjából. Az elsődleges kamera felbontása 48 megapixeles lesz, továbbá a modulban helyet kap még egy 120 fokos betekintési szöggel rendelkező széles látószögű szenzor és egy telefotó lencse is.

A telefon további jellemzőiről még nincsenek információink, van viszont az árról, ugyanis a pletykák szerint 4000 jüanos (~167.000 ft) árcédulával debütálhat a készülék Kínában.

További poszterek:

Rövid videón látható az OPPO F11 Pro

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.