Rengeteg új Nokia okostelefon érkezik

Nincs egyszerű dolga annak, aki Nokia telefont szeretne vásárolni, illetve nyomon követni nehéz, eddig sem feltétlen volt felhasználóbarát a telefonok elnevezése, de most ránkzúdítanak még egy vödörnyi új Nokia telefont.

Weboldal készítés kedvező áron!

Első körben a Nokia 2.4 Nokia 3.4 és a Nokia 8.3 5G érkeznek, majd ezek után fog befutni a Nokia 6.3, Nokia 7.3 5G és végül a Nokia 9.3 PureView. Én valahogy nem tudok azonosulni ezekkel az elnevezésekkel, rettentő nehéz követni, hogy melyik mobil melyik szériába, melyik árszegmensbe vagy éppen kategóriába tartozik. 

Nem egy véletlen a telefon özön, ugyanis a márkát birtokló HMD Global elég nagy befektetést kapott a Google-től és a Qualcomm-tól, méghozzá azért, hogy a Nokia színesítse az androidos kínálatot, tekintve, hogy a Huawei egyre jobban kiesik ebből a körből. 


Az NPU forrásai szerint rendesen beindultak a fogaskerekek a HMD-nél, hamarosan nagy fokozatra kapcsolnak és még ebben hónapban megérkezik a piacra a Nokia 8.3 5G. Majd szeptemberben érkezik a belépőszintű Nokia 2.4 és őt követi a középkategóriás Nokia 3.4-es modell. A negyedi negyedév során pedig érkezik a maradék a Nokia 6.3 és Nokia 7.3 5G, továbbá jön végre a Nokia 9.3 PureView csúcsmodell. 

Elvileg a fejlesztésekkel elkészültek, így már csak  a sorozatgyártás maradt, ami szeptemberben indul is.