Rendervideón látható az Xperia XZ4

Néhány napja egy rendervideón láthattuk viszont az Xperia XZ4-et, amelyben az eddig megjelent információk alapján egy "végleges" dizájnt próbálnak bemutatni.

A TechConfigurations által, a Youtube-ra feltöltött videón egy nagyon impozáns Xperia XZ4-et láthatunk, amit az eddig megjelent hírek és információk alapján igyekeztek összeállítani. Amennyiben a telefon végleges kialakítása valóban a videóban láthatóhoz hasonló lesz, akkor véleményünk szerint nyugodtan állíthatjuk, hogy dizájn tekintetében felveheti majd a versenyt olyan gyártók készülékeivel, mint az Apple, a Huawei és a Samsung.
A videó által azonban nem csak a kinézettel, hanem a korábban rebesgetett specifikációval kapcsolatban is kapunk felvilágosítást. A telefon előlapján egy 13 megapixeles szelfikamera, míg a hátlapon egy három érzékelőből álló kamerarendszer kaphat helyet. Ezután a kijelzőt láthatjuk, ami állítólag egy 6,5 hüvelykes, 21:9-es képarányú, QHD felbontású P-OLED panel lesz. A Sony várhatóan továbbra is tarthatja magát a korábbi szokásához, miszerint kerülik a notch alkalmazását és helyette meghagyják a kijelző feletti kávát, a szelfikamerával, hangszóróval és a további érzékelőkkel együtt. Az ujjlenyomat-olvasó a készülék jobb oldalára kerülhet a ki-, bekapcsoló gomb és a hangerőszabályzó gombok közé. A kapott információk szerint az eszköz működtetéséért a Snapdragon 855 lapkakészlet felelhet majd, 6/8 GB RAM és 128/256/512 GB belső tárhely társaságában. A rendervideó mellett Ice Universe a Twitteren tett közzé egy képet, amelyen egy az Xperia XZ4-hez használatos kijelzővédő fóliát láthatunk. Ez tovább erősíti a 21:9-es képarányt és az előlapi kialakítást.
A Sony hivatalosan még nem erősítette meg az Xperia XZ4 létezését, de a várhatóan a 2019-es MWC keretein belül fogják bemutatni. Amennyiben hasonló fejlesztést végeznek, mint amit a Youtube videóban láthatunk, akkor az új készülék biztosan el fogja nyerni az felhasználók tetszését is.

Ez is érdekelhet

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)