Érkezett egy koncepció kép az OPPO jövő évi R szériás készülékéről.

Hirdetés

Márciusban mutatkozott be a notch-os OPPO R15 duó, majd augusztus végén pedig az R17 Pro, amely már egy kisebb vízcsepp alapú bemélyedést kapott a kijelző felett. Az OPPO már javában dolgozik az R széria következő tagján, amely a szokásos módon, a számozásban kettőt ugorva, az R19 nevet kaphatja.

Ne is szaporítsuk a szót, nézzük a renderképet.

Az OPPO R19 specifikációjáról még nem lehet tudni sok mindent, inkább csak találgatások vannak. A kijelző valószínűleg egy 6,4 hüvelykes AMOLED panel lesz, Gorilla Glass 6 védelemmel ellátva. A motorháztető alatt egy Snapdragon 710 processzor kaphat helyet, 8 GB RAM társaságában.

Úgy tűnik jövőre lecsenghet majd ez a notch-őrület és egy újabb technológiai áttöréssel nőhet majd az okostelefonok képernyő-test aránya. Ez pedig a kijelzőbe épített szelfikamera.

A készülék várhatóan 2019 márciusában fog bemutatkozni.

Ilyen lesz a OnePlus 7?

A kérdés joggal merül fel, ugyanis egy OPPO R szériás készülék megjelenése általában beharangozza a nagyjából két hónappal utána érkező OnePlus zászlóshajó dizájnját is. Az előlapi kialakítás szinte milliméterre pontosan megegyezik az egy anyavállalathoz tartozó gyártók előbb említett készülékeinél, de a hátlapi dizájn is egyre inkább hasonlít.

 

OPPO R17 Pro

 

OnePlus 6T Winfuture render

 

Újabb OPPO Find X modell bukkant fel

 

Forrás: Twitter/IceUniverse

Kiemelt kép: Techdroider.com

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.