Renderképeken pózol a Samsung Galaxy Z Flip

Volt már Fold 2, Galaxy Bloom, a most pedig már Galaxy Z Flip néven emlegetik a Samsung hamarosan érkező kagylótelefonját.

Weboldal készítés kedvező áron!

A dél-koreai gyártó február 11-i Galaxy Unpacked eseményén érkezik majd a következő hajlítható kijelzővel szerelt mobiljuk, a Motorola Razr-hez hasonló kagylótelefon kialakítással.

A LetsGoDigital kezei közül remek renderképek láttak napvilágot a mai napon. A flexibilis mobil várhatóan egy 6,7 hüvelykes kijelzőt kap majd és a pletykák szerint a megjelenítő tetejének közepén egy kameralyukban fog helyet foglalni a szelfikamera (10 MP?).


A forrásunk értesülései szerint a Samsung egy új, innovatív csuklópánttal szereli fel a Galaxy Z Flip készüléket. Ezt a megoldást a Hideaway Hinge néven emlegetik és állításuk szerint kinyitáskor és összecsukáskor gyakorlatilag észrevehetetlen lesz. Kívülre várhatóan egy lényegesen kisebb kijelző kerülhet, mint a Galaxy Fold esetében, ami csak az idő, a dátum, az akkumulátor töltössége, valamint az értesítések megjelenítésére fog szolgálni. Az aprócska panel mellett látható a dual kamerarendszer és egy LED-villanó. Egyesek 108 megapixeles főkamerát jósolnak, de két 12 megapixeles szenzorról is hallottunk már.


Ami a specifikáció további részét illeti, a Galaxy Z Flip (vagy Galaxy Bloom vagy Galaxy Fold 2) működtetéséről a Snapdragon 855+ processzor gondoskodhat, akár 8 GB RAM és 256 GB belső tárhely társaságában. A tápellátásért egy 900 és egy 2.100(/2.300?) mAh kapacitású akkumulátor lehet majd a felelős.


Forrás: LetsGoDigital

További képek