A Spigen a P30 Lite esetében sem várta meg a hivatalos bejelentést, és már nyilvánosságra is hozták a telefonhoz tervezett tokok renderképeit.

Hirdetés

A tok gyártó korábban a Huawei P30 és P30 Pro esetében is hasonlóan tett. Ennek köszönhetően már megismerhettük a széria főbb külső jellemzőit, legalábbis az erősebb modellek tekintetében. Az újonnan megjelent képek a P30 széria leggyengébb tagjáról is lerántják a leplet.

Az előlapon láthatjuk, hogy a készülék a nagytestvéreken is felfedezhető, vízcsepp alakú notch-csal rendelkezhet majd. A legfrissebb hírek szerint, a Huawei egy IPS LCD kijelzőt szerelhet az előlapra. A hátlapot tekintve egy függőleges elrendezésű, három kamerát és egy LED villanót tartalmazó kameramodult figyelhetünk meg, ami a bal felső sarokban foglal helyet. Középen pedig egy ujjlenyomat-olvasót láthatunk.

Korábban már több információt is kaptunk a P30 Lite-tal kapcsolatban, amelyekből kiderült hogy a telefon működtetéséért a középkategóriás készülékek számára készült, Kirin 710 lapkakészlet felelhet majd.

A Huawei néhány napja hozta nyilvánosságra a P30 és P30 Pro bemutató eseményének dátumát, ami március 26-án, Párizsban kerül megrendezésre. Ezzel szemben a P30 Lite-ról már korábban hallhattuk, hogy március elején is bemutatkozhat majd. Ezt tovább erősíti egy nemrég érkezett hír, miszerint a készülék már 3C és EEC tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Huawei: Hivatalos a P30 széria bemutatásának időpontja

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.