Renderképeken a Sony Xperia 10 III

Hamarosan jön a japán vállalat középkategóriás Xperia 10 sorozatának legújabb tagja.

Megérkeztek a Sony Xperia 10 III (másnéven Mark III) első renderképei, amelyeken a gyártó már jó ideje alkalmazott dizájnja köszön vissza. A forrás szerint a közékategóriás mobilt 154,4 x 68,4 x 8,3 mm-es ( a hátlapi kameránál 9,1 mm) fizikai méretek fogják jellemezni. Az Xperia 10 III előlapjára várhatóan egy notch és kameralyuk-mentes 6 hüvelykes kijelző kerül, amelyet - a Sony készülékekre jellemző - kicsit vastagabb káva ölel majd körül.A panel fölé egy 8 megapixeles szelfikamera kerülhet, míg a hátlapi függőlegesen elrendezett triót egy 12 megapixeles elsődleges kamera, egy 8 megapixeles telefotó lencse és egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység fogja alkotni a hírek szerint.

A renderképeket elnézve a japánok úgy döntenek, hogy megtartják a sztereó hangszórópárt az előlapon, ami nagyszerű döntés.Továbbá, amit még elmondhatunk a képek alapján, hogy a Sony nem tágít a bekacsológombba integrált ujjlenyomat-olvasó mellől, ami nem is baj, mert ebben az árkategóriában kapható okostelefonok legtöbbjénél nem túl megbízhatóak a kijelző alá épített szenzorok.

Jó hír még az is rengeteg ember számára, hogy minden bizonnyal a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó sem kerül száműzetésre az új Xperia 10 tetejéről.Összességében tehát nem várható sok változás az Xperia 10 II készülékhez képest. A harmadik generációs Xperia 10 megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert.


Forrás: Voice


(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)