Renderképeken a Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Újabb részletek derültek ki a Galaxy S20 széria hamarosan érkező új tagjáról, és még a várható dizájnját is megismerhetjük.

Weboldal készítés kedvező áron!

Nagyjából egy hónapja IceUniverse szellőztette meg Twitteren, hogy az egy ideje pletykált Samsung Galaxy S20 Lite végül Fan Edition névvel debütálhat majd és pár érdekes tulajdonságáról le is rántotta a leplet. OnLeaks és Pricebaba közreműködésének köszönhetően, most a készülék várható dizájnját is megismerhetjük, mághozzá az általuk készített CAD-alapú renderképeknek köszönhetően.A Galaxy S20 FE előlapjára várhatóan egy sík, 6,4-6,5 hüvelykes kijelző kerülhet, tehát a panel méretét az Galaxy S20 (6,2") és a Galaxy S20+ (6,7") közé pozicionálják. A szelfikamera a Samsungtól mostanában megszokott helyre kerül.Ha minden igaz, akkor a megfizethetőbb modell a Galaxy S20+ dimenzióit örökli, azaz 161 x 73 x 8 mm-es méretekről beszélhetünk majd és a 4.500 mAh-s akkumulátor tekintetében sem fognak különbözni. A kialakítással kapcsolatban még azt rebesgetik, hogy fém keretet és műanyag hátlapi borítást kaphat az S20 Fan Edition.A telefon a napokban a Geekbench adatbázisában is felbukkant, méghozzá Exynos 990 processzorral. IceUniverse korábban Snapdragon 865 rendszerchipet említett, így valószínűleg az lesz majd a felállás, mint az ütősebb szériatársaknál, hogy az egyes piacokon eltérő processzorral árulhatják majd a mobilt.Az S20 Fan Edition hátlapi triplalencsés kamerarendszerében az S20 és S20+ készülékekből már ismert 12 megapixeles főegységet és az ultraszéles lencse lesz megtalálható, viszont a telefotó lencsét 8 megapixelesre cserélhetik a dél-koreaiak.

A koreai The Elec állítása szerint a Samsung újdonsága októberben kerül bemutatásra, és 900.000 dél-koreai wonos árcédulát kaphat majd a nyakába (~223.500 ft).


Forrás: Pricebaba


A telefonnal kapcsolatos korábbi cikkünk: