Néhány héttel ezelőtt megtudhattuk, hogy a Samsung egy “Pulse” kódnevű okosórán dolgozik, amelyről @OnLeaks jóvoltából most koncepció képek érkeztek.

Hirdetés

Az okosóra várhatóan a Gear Sport utódja lesz és a nevét tekintve is ezt a vonalat viheti tovább. Az @OnLeaks által megálmodott koncepció állítólag a gyári adatok alapján készült, így az okosóra dizájnját tekintve az alábbi képeken látottakra számíthatunk.

A Samsung Gear Sport egy 1,2 hüvelykes kijelzőt kapott, ami a “Pulse” kódnevű utódnál sem fog változni. Az eszköz a hírek szerint fekete, ezüst, zöld és rózsaarany színekben lesz kapható. A dizájn nagyjából hozza a régebbi Samsung okosóráknál látottakat, annyi különbséggel, hogy maga az óra háza is teljesen kerek kialakítást kap, nem lesz alul-felül nyújtott mint például a Gear Sport.

A kijelző méretén kívül a további specifikációról nem sok mindent tudhatunk, a korábbi pletykák szerint az óra megtartja a Tizen operációs rendszert, 4 GB belső tárhelyet és a Samsung processzorát kapja. A dél-korai gyártó várhatóan a Galaxy S10 szériával együtt mutathatja majd be legújabb okosóráját.

Beléphet a drónpiacra a Samsung

 

(Forrás)

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.