Renderképeken a Google Pixel 3 és 3 XL

OnLeaks és MySmartPrice jóvoltából renderképek érkeztek a Google készülő zászlóshajóiról, a Pixel 3 és 3 XL okostelefonokról.

Weboldal készítés kedvező áron!
A pletykáknak köszönhetően már megtudhattuk, hogy a közelgő Google Pixel 3 18:9-es képarányú kijelzővel lesz felszerelve, a nagyobb Pixel 3 XL pedig egy notch-ot is kapni fog.

Google Pixel 3

A Pixel 3, egy 5,4 hüvelykes kijelzővel fog rendelkezni. A renderképek azt mutatják, hogy kapni fog egy hangszórót a kijelző felett és alatta is. Az előlapon úgy tűnik, hogy kettő szelfikamerát is kapni fog. A készülék méretei 145,6 x 68,2 x 7,9 mm.
Az okostelefon hátoldalán kapott helyet egy kamera, egy LED villanó és egy ujjlenyomat-olvasó. Ugyanúgy kétszintes dizájnt hordoz, mint elődje, ami azt jelenti, hogy a hátsó panel felső része üveg, míg a fennmaradó része pedig fém.  

Google Pixel 3 XL

A Pixel 3 XL renderképei azt mutatják, hogy a notch is megtalálható lesz a kijelző tetején, tehát a Google is követi a kialakult trendet. A készülék egy 6,2 hüvelykes kijelzőt kap, azonban a képernyő-test arányról még nincsenek információk. A Pixel 3 XL kijelzője 19:9-es képarányú panel lesz. A méreteit tekintve (158 x 76,6 x 7,9 mm) hasonlít a Pixel 2 XL-hez, amelynek méretei 157,9 x 76,7 x 7,9 mm, valamint egy kisebb, 6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.
Szintén két kamerát várhatunk elől, és egyet hátul. A hátlapi elrendezés és dizájn megegyzeik a Pixel 3-mal. Nagy valószínűséggel a Snapdragon 845 fogja hajtani a készülékeket. 5K renderképek:     Forrás