Remek funkcióval bővült az HBO GO app

A népszerű streaming szolgáltató alkalmazásában mostantól letölthetjük és offline is nézhetjük kedvenc sorozatainkat, filmjeinket.

Weboldal készítés kedvező áron!

Az HBO GO alkalmazás legújabb funkciója nagyon jól jön azoknak, akik például rengeteget utaznak és nem rendelkeznek korlátlan mobilinternettel, ugyanis immáron letölthető (egyelőre csak) Androidos telefonunkra vagy tabletünkre az HBO összes saját gyártású tartalma. Ha esetleg még nem látod az "Epizódok letöltése", vagy filmek esetében a "Letöltés" funkciót, akkor ellenőrizd a Google Play áruházban, hogy az alkalmazás legfrissebb verziója fut-e a készülékeden (5.8.1 óta érhető el az új funkció).
Van néhány szabály azonban a letöltött sorozatokra és filmekre vonatkozóan. Az egyik az, hogy 48 órán belül meg kell tekinteni az epizódokat, de ha ez nem jönne össze, akkor ha újra internetre csatlakozunk megerősíthetjük, hogy továbbra is szükségünk van rá. Összességében pedig 30 napig tudhatunk a letöltéseink között egy-egy tartalmat. Továbbá van még egy hasznos opció, ami akkor jön jól, ha gyermekünk is garázdálkodhat  a készülékünkön, ugyanis a Kids tartalmak kapcsolót aktiválva csak a mesék és a gyermekeknek való tartalmak jelennek meg a listában.