Pulzusmérő nélkül futott be a Xiaomi Mi Band 3i

Újabb aktivitásmérővel rukkolt elő a kínai gyártó.

ByTech YouTube csatorna

Pár nappal ezelőtt sokan megírták, hogy egy olyan aktivitásmérőt dob piacra a Xiaomi, amelyet funkcionalitásában a Mi Band 3 és Mi Band 4 közé pozicionálnak, azonban a Mi Band 3i névből - és pár telefongyártó nevezéktanjából is - kiindulva, a széria fő modelljének egy szerényebb változatára lehetett számítani.

Így is lett, gyakorlatilag fogták a Mi Band 3 karkötőt és kivették belőle a pulzusmérő szenzort. Maradt tehát a 0,78 hüvelykes kapacitív AMOLED panel, 128x80 pixeles felbontással, alul pedig megtalálható az érintőgomb.


Pulzusmérés tehát nincs, az összes többi funkció viszont megmaradt, mint például az alváskövetés, a különböző edzések monitorozása, a tétlenség figyelmeztetés, az alkalmazások értesítései, a telefon keresése vagy feloldása, és a rezgő ébresztő. Az 5ATM-es vízállóság továbbra is opció, a 110 mAh kapacitású akkumulátora pedig 20 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel.

A Mi Band 3i 5500 forintnak megfelelő rúpiás árcédulát kapott a nyakába és várhatóan egy India-exkluzív eszközről van szó.


Forrás: Xiaomi