Ezen a héten is elég jó DLC és játék megjelenéseket kapunk a PlayStation Store-ban, nézzük meg ezek közül az öt legjobbat.

 

Metal Gear Survive

Alkosd meg saját karaktered, gyűjts erőforrásokat és fejleszd bázisod védelmi rendszereit, hogy minél hatásosabban szigeteld el magad az idegen világ zombi szerű teremtményeitől. A Metal Gear Survive-ot játszhatod egyedül vagy akár másik három barátoddal közösen is nekivághatsz a barátságtalan ellenfelekkel teli táj felfedezésének egymást segítve a szörnyek elleni harcban. Akármelyik lehetőséget is válaszd, a Survive folyamatosan változó világa mindig képes lesz meglepetést okozni, így igazi túlélőnek kell lenned ahhoz, hogy ne bukj el az idegen dimenzió lényeivel szemben. Készen állsz?

Megjelenés: Február 22., csütörtök

 

Apex Construct

Utazz el az Apex Construct sivár jövőjébe, ahol az emberiség óvatlan kísérleteinek következményeként könyörtelen robotok járják a világot. Miközben ezek a szintetikus lények meghódítják az új vadászmezőket, az eszedet és a harci képességeidet is latba kell vetned a túlélésért. Ez a hangulatos, belső nézetes akció/kalandjáték kimondottan VR-ra készült. A kezedben van az emberiség jövője: te vagy az utolsó élő ember.

 

Megjelenés: Február 20., kedd

 

Little Nightmares: The Residence (DLC)

Merülj bele egy sötét mesébe és old meg a rejtvényeket, miközben hat gyermekkori rémülettel kell szembenézned a titokzatos és baljós helyeken.

Megjelenés: Február 23., péntek

 

Sword Art Online: Fatal Bullet

A Sword Art Online: Fatal Bullet egy RPG elemekkel vegyített, TPS nézetű akciójáték lesz, amiben a Gun Gale Online virtuális világában kalandozhatunk.

 

Megjelenés: Február 23., péntek

 

Rad Rodgers

A ’90-es évek klasszikusainak hangulatát kívánja visszahozni a Rad Rodgers, ami most költözik át a konzolos világba.

 

Megjelenés: Február 21., szerda

 

2018. 4. hét:

Öt nagy cím, ami a héten jelenik meg a PlayStation Store-ban

 

PlayStation EU blog

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.