Elindult a januári leárazás a PlayStation Store-ban

NoteWall.hu
A tegnapi napon közzétette hatalmas januári leárazásait a PS Store. Rengeteg PS4, PS VR, PS3 és PS Vita játékhoz juthatunk hozzá olcsóbban, majd egy hónapon keresztül. A teljesség igénye nélkül bemutatunk nektek pár remek ajánlatot.  

EA SPORTS™ FIFA 18 és Need for Speed™ Payback Csomag

Azt hiszem, hogy ezt a 2 játékot nem kell senkinek sem bemutatni. A legújabb Fifa-t és Need for Speed-et csomagban most 31.999 17.990 forintért lehet megvásárolni. Ez egy elég erős ajánlat, annak ellenére is, hogy különkülön is csak 20.990 10.490 forint a két játék (Ronaldo Edition: 26.990 13.490 Ft, Icon Pack: 29.990 19.490 Ft, illetve Payback Deluxe Edition: 26.990 13.490 Ft) az akció ideje alatt.
 
 

Fortnite

A free-to-play Fortnite a Gears of War szériát is fejlesztő Epic Games gyűjtögetős túlélő játéka. A játékmenetben a Gears of War pörgős akciója keveredik a Minecraftból már ismerős építkezéssel, mindezt rengeteg testreszabható funkcióval és fejlesztéssel, egyedi karakterekkel, változatos helyszínekkel, rombolható környezettel, procedurálisan generálódó pályákkal, gigászi mennyiségű gyűjthető alapanyaggal, egyedi ellenfelekkel, kooperatív móddal és négy beszédes nevű kaszttal (Constructor, Ninja, Commando, Scavenger) fűszerezik nekünk. A Fortnite történetében különböző misztikus viharok tombolnak (ezek hatással vannak a játékmenetre is), amelyek szörnyekkel árasztják el a világot, a mi feladatunk pedig nem kisebb, mint ezek bezárása és a társaink, valamint az emberiség megmentése. A hangsúly persze úgyis a gyűjtögetésen és az építésen lesz... (Gamestar)
A játék standard verzión kívül többféle kiadásban is megvásárolható, ezek mindegyike leárazásra került.  

STAR WARS™ Battlefront™ II

A Star Wars Battlefront 2 már egyjátékos kampánnyal felvértezve és átalakított multiplayer móddal hív bennünket csatába mindhárom filmes trilógia helyszínein. A játékba nemrég megérkezett az utolsó Jedik tartalmai is.

Assassin’s Creed® Origins

Az AC legújabb része Egyiptomba visz el minket, ahol megismerhetjük az asszaszinok rendjének születését, piramisokra mászhatunk, és arénákban harcolhatunk.
 

WWE 2K18

A népszerű pankrátorjáték legújabb része is belekerült a leértékelt játékok közé. A WWE 2K18 Digital Deluxe Edition 30.990 13.490 Ft.
  A teljes ajánlat megtalálható a PS Store-ban. Az csomagajánlatokra vonatkozó akciók jellemzően január 13 12:59-ig érvényesek, a sima játékoknál egy héttel később, január 20 12:59-kor ér véget.