A P Smart Z lesz a Huawei első pop-up szelfikamerás készüléke, azonban nem ez lesz az utolsó ilyen mobil a kínai gyártótól.

Hirdetés

Kínában már fel is matricáztak egy boltot a Huawei Y9 Prime 2019-cel.

A telefon előlapja egy az egyben a P Smart Z-re hasonlít, valamint a plusz hátlapi kamerát leszámítva a hátoldal sem különbözik. A hands-on fotóknak köszönhetően az is kiderül, hogy szinte ugyanazon jellemzőkkel bír a két mobil.

A Y9 Prime 2019 előlapján egy 6,59 hüvelykes, FullHD+ felbontású kijelző lesz megtalálható. A készülék házába rejtett szelfikamerának köszönhetően pedig 91 %-os képernyő-test aránnyal fog rendelkezni. A motorháztető alatt a Kirin 710 rendszerchip gondoskodik majd a működtetésről, 4 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. A pop-up mechanizmusra egy 16 megapixeles (f/2.2) kamerát szerel a gyártó. A hátlapi kamerarendszer egy 16 megapixeles (f/1.8) szenzort, egy 8 megapixeles (f/2.4) ultra széles látószögű lencsét és egy 2 megapixeles (f/2.4) mélységérzékelőt vonultat majd fel.

Felül az Y9 Prime 2019, balra az Oppo F11 Pro, jobbra pedig a Vivo V15 Pro

A tápellátásról egy 4000 mAh-s akkumulátor fog gondoskodni, amit USB Type-C porton keresztül lehet majd tölteni.

A készülék bemutatását illetően még nincsenek pontos információk, azonban a bolti reklámozásból ítélve már nem lehet messze a debütálás. A P Smart Z és az Y9 Prime 2019 okostelefonokkal valószínűleg eltérő piacokat céloz majd meg a Huawei.

Pop-up kamerás P Smart-tal készül a Huawei

(Forrás: 1, 23)

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.