A Nokia X6 az egyik legérdekesebb Androiddal szerelt okostelefon, a HMD Global által készített mobilok közül, azonban egyelőre csak Kínában érhető el. A vállalat először mindig Kínában mutatja be telefonjait és ott kezdődik meg elsőként az értékesítés, ezután szokták elérhetővé tenni globálisan is. Azonban egy pletyka szerint az X6 nem lesz kapható Kínán kívül.

Hirdetés

A Nokia X6 egy igazán jó telefon, ezért is sajnáljuk, hogy Európában nem lesz elérhető, azonban egy pletyka szerint a HMD az év végéig még két X sorozatú telefont készül kiadni. A jó hír, hogy ezeket viszont már globálisan is elérhetővé tennék.

A Nokia X5 és a Nokia X7 két előre be nem jelentett Android okostelefon, amelyet a HMD Global az év végére vezethet be. Sajnos jelenleg nem áll rendelkezésre információ a specifikációkról, így nem tudjuk, hogy a HMD  pontosan milyen kategóriájú telefonokat tervez kiadni.

A nevek alapján az X5-nek egy gyengébb specifikációval rendelkező telefonnak kellene lennie, míg az X7-nek egyértelműen erősebbnek.

A HMD megerősítette a május 29-én megrendezésre kerülő eseményt, amelyet Oroszországban tartanak meg. Azonban azt még mindig nem tudjuk, hogy milyen új eszközöket tervez a finn cég a jövő hónapban bemutatni.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. 🙂

Bemutatkozott a Nokia X6

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.