PlayStation - Négy ingyen játékkal támogatják a maradj otthon kampányt

... és nem kell hozzá érvényes PS Plus előfizetés sem.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A koronavírus-helyzetre való tekintettel a Sony konzolos részlege is kedveskedik a felhasználóinak. A Play At Home kampány keretében ugyanis az elkövetkező három héten át ingyenes játékokkal próbál rávenni minket a vállalat arra, hogy biztosan otthon maradjunk:


Uncharted: The Nathan Drake Collection

A tősgyökeres PlayStation fanok már biztosan kivitték néhányszor ezt a sorozatot. Aki nem ismerné esetleg, itt nem egy, hanem összesen három játékról van szó, méghozzá az Uncharted sorozat első három részéről.

Uncharted: Drake’s FortuneUncharted 2: Among ThievesUncharted 3: Drake’s Deception


Journey

A második ingyenes cím (és egyben a 4. játék) a Journey, egy remek platformer, amelyben a történetet, a zenét, a hangulatot és a megvalósítást is nagyon eltalálták a készítők.


Akik tehát április 16. és május 5. között hozzáadja a könyvtárához a Nathan Drake kollekciót és a Journey-t, azoknál természetesen örökre megmarad. A másik kérdés, amit sok helyen látok, hogy szükséges-e PS Plus előfizetés megléte ahhoz, hogy ezekkel a játékokkal játszani tudjunk? A válasz nem, PS Plus tagság nélkül is bármikor tudsz játszani ezekkel a címekkel, ha a fentebb említett időszakban letöltöd, vagy elmented őket a profilodhoz.


Forrás: PS BLog

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)