Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #9

Weboldal készítés kedvező áron!
Nézzük meg, hogy milyen megjelenésekre számíthatunk a héten a PlayStation Store-ban.  

Moss VR

A Moss egy egyszemélyes rejtvényfejtő akció-kalandjáték, melyet a virtuális valósághoz igazodva fejlesztettek ki. A kiváló játékok jól bevált elemeiből – úgymint összetett karakterek, élvezetes harcrendszer és egy magával ragadó világ felfedezése – építkezik, kiegészítve mindezt a virtuális valóság izgalmas lehetőségeivel.
  Megjelenés: február 27, kedd  

Detention

A Detention egy egyedülálló horror játék, amelyet erősen befolyásol a tajvani/kelet-ázsiai kultúra, vallási elemek és a mitológia, az 1960-as évek tajvani diktatúra árnyékában. Kísértetjárta helyek mögött rejlő történeteket kell felfedeznünk. Megjelenés: március 1., csütörtök  

Gravel

Az autós játékok terén veteránnak számító Milestone S. r. l. által megalkotott Gravelben négy külön alapelv alapján versenyezhetsz a világ számos egzotikus táján. Ezek mindegyike más módon teszi próbára képességeidet, a sebességtől és versenyzéstől kezdve, a technikai mutatványokon keresztül egészen a halált megvető bátorságot igénylő kaszkadőrmutatványokig.
  Megjelenés: február 27., kedd  

RiftStar Raiders

Az emberiséget földönkívüli támadás éri, nekünk pedig az a feladatunk, hogy megmentsük a galaxist.
Megjelenés: február 27., kedd  

De Blob 2

A történet szerint Comrade Black (előző részből a gonosz diktátor) éppen menekül, de az általunk irányított Blob társával, Pinky-vel együtt addig üldözik, míg meg nem fosztják hatalmától. Black viszont cselhez folyamodik: Papa Blanc álnéven vallást alapít, majd elindul Prisma City választásain, ahol csalással ő lesz az új polgármester. Megjelenés: február 27., kedd   Ezenkívül jön még:
  • Deiland: február 28., szerda
  • The BioWare Bundle: március 1., csütörtök
  • Bulby Boy: március 1., csütörtök
  • Secret of Mana (PS Vita): március 1., csütörtök
  Forrás: PlayStation blog   Múlt heti megjelenések: https://bytech.hu/ps-store-megjelenes-8-het/