Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #10

Weboldal készítés kedvező áron!
Nézzük meg, hogy a 10. héten milyen megjelenésekre számíthatunk a PlayStation Store-ban.  

Bravo Team

Csapatod ellenséges területre tévedt, és teljesen körbe vagytok véve. A túléléshez és a küldetés teljesítéséhez hideg fejjel meghozott döntésekre van szükség: használd okosan a különféle puskákat, pisztolyokat és automata fegyvereket, húzódj fedezékbe, és célozz pontosan.
  Megjelenés: március 7., szerda  

Frantics

Vesd bele magad ebbe a nyakatekert világba, ahol bármi megtörténhet - a Frantics 15 bohókás mini-játékot kínál akár négy játékos számára is, ahol mindennel versenyezhetsz, a frenetikus akcióarénáktól a forduló alapú stratégiai versenyekig. Küldj titkos üzeneteket és küldetéseket valamint vesztegesd meg a többi játékost mobileszközödön keresztül, ösztönözd őket, hogy minden fordulóban szabotálják és gátolják a riválisokat. Ezeket a ravasz cseleket, amelyek megváltoztatják a játék menetét, bármikor bevetheted, okosnak kell lenned a végső győzelemhez.
  Megjelenés: március 7., szerda  

VRFC Virtual Reality Football Club

A különböző edzőgyakorlatok nyitják a játékot, amelyek révén megtanulhatunk passzolni, cselezni, beadni, kapura lőni és fejelni. Ha már minden mozdulatot tökéletes szinten űzünk, akár online is focizhatunk nyolc másik játékossal.
  Megjelenés: március 6., kedd  

Scribblenauts Showdown

A Scribblenauts Showdown egy a kreatív Scribblenauts sorozaton alapuló játék, legfeljebb négy személyre tervezett két új parti játékmóddal. A játékosok választhatnak, hogy egyesítik erejüket és küldetéseket teljesítve követik figyelemmel, ahogy váratlan módokon életre kelnek szavaik a népszerű Sandbox módban, míg a versengő típusok a játék vaskos, több mint 35.000 szavas szótárában szereplő tárgyakkal járhatnak túl ellenfelük eszén, vagy akár egyszerűen szabadjára engedhetik képzelőerejüket is. Emellett játékosok akár saját egyedi Scribblenaut karakterüket is megalkothatják.
  Megjelenés: március 9., péntek  

Final Fantasy XV Royal Edition

A Final Fantasy XV Royal Edition csomag tartalmazza az eddig megjelent összes DLC-t (ingyeneseket és fizetőseket is), mint például a vezethető Royal Vessel hajót, az Armiger akcióorientáltabb változatát, belső nézetet, új felszereléseket, bossokat, és az Insomnia City Ruins: Expanded Map dungeont.
  Megjelenés: március 6., kedd   Ezenkívül  jön még:   Forrás: PlayStation blog   Múlt heti megjelenések: https://bytech.hu/ot-nagy-playstation-store-megjelenes-ami-heten-erkezik-9/