Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, így karácsonyhoz közeledvén néhány stúdió tartogat még nagy címeket a PlayStation tulajdonosok számára. Nézzük milyen ütősebb megjelenésekre számíthatunk ezen a héten.

Hirdetés

Just Cause 4

A Just Cause sorozattól megszokott, humoros és intenzív játékmenetben vehetünk részt az óriási bejárható területen (1024 km2). A negyedik rész személyesebb hangvételű történetet kapott. Már extrém időjárási körülményekbe is belefuthatunk, de egyébként a játékban teljesen új a fizikai modellezés. Feladatunk, hogy rendet tegyünk Dél-Amerikában, egészen pontosan Solis tájain, a népet elnyomás alatt tartó Black Hand sorai között.

Megjelenés: december 3., hétfő

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds

A battle royale őrületet elindítók egyik alappillére a Playerunknown’s Battlegrounds, ehhez nem kétség sem fér. Az ismertebb nevén PUBG-ként emlegetett játék a héten megérkezik PlayStation 4 platformra is. Magát a játékot azt hiszem nem kell bemutatnunk senkinek sem, valószínűleg a PS tulajdonosok körében is hatalmas népszerűségnek fog örvendeni.

Megjelenés: december 7., péntek

 

Thronebreaker: The Witcher Tales

A Thronebreaker egy olyan szerepjáték, amely a The Witcher világában játszódik, és egyesíti a történetalapú felfedezést az egyedi rejtvényekkel és a kártyacsaták akciójával. A játékot azok a fejlesztők készítették, akik a The Witcher 3: Wild Huntért is felelnek, és a játék egy valóban királyi történetet mutat be Meve-ről, a két északi birodalom (Lyria és Rivia) háborút megjárt királynőjéről. Meve az azonnali nilfgaardi támadással szembenézve arra kényszerül, hogy ismét a háború útjára lépjen. 30 órás Witcher-történetet kínál, 20 különböző világvége-állapottal.

Megjelenés: december 4., kedd

 

Rush VR

A Rush VR egy virtuális valóság játék, összesen nyolcvan hegyi útvonalat repülhetünk végig eszeveszett sebességgel. Négy különböző játékmód és 12 fős multiplayer mód közül is választhatunk. A napszakok és az időjárás valós időben változnak így a játékélményre abszolút nem lehet panasz.

Megjelenés: december 4., kedd

 

Monster Boy & the Cursed Kingdom

A Monster Boy & the Cursed Kingdom személyében visszatér egy legendás sorozat. Az akció-kaland játékot Ryuichi Nishizawa, az eredeti Wonder Boy megalkotója fejlesztette. Mágikus fegyverekkel és tárgyakkal nyithatjuk meg egyre jobban a világot, amely több mint 15 órányi játékidőt biztosít. A hatalmas pályákon számos kisebb-nagyobb méretű ellenséggel kell megküzdenünk, a különféle trükköket pedig alakváltással tudjuk leküzdeni.

Megjelenés: december 4., kedd

 

December 7-én jön PS4-re a PUBG

Forrás: PlayStation

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.