Fifa 19, Life is Strange 2…jó kis PlayStation Store megjelenések érkeznek ezen a héten.

Hirdetés

Fifa 19

A EA Sports megszerezte a Bajnokok Ligája licenszjogát, így végre ész nélkül játszhatjuk majd a BL meccseket a Career Mode, Kick Off mód vagy az új, különálló Champions League játékmódban. Alex Hunter története lezárul a FIFA 19-ben, átélhetjük a futballsztár létet a pályán és azon kívül, amint harcba száll az UEFA Bajnokok Ligájában. Természetesen most is, mint minden évben realisztikusabb grafikát és játékmenetet ígér az EA.

Megjelenés: szeptember 28., péntek

 

Life is Strange 2

Két fivér, Sean és Daniel Diaz, akik 16 és 9 évesek, kénytelenek megszökni otthonról, miután tragikus esemény történik Seattle-ben. Sean és Daniel a rendőrségtől való félelmükben Mexikó felé tartanak, miközben megpróbálják elrejteni hirtelen jött és titokzatos természetfeletti erejüket. Az élet az úton kemény, és a jóval fiatalabb öccse iránti teljes felelősséget érző Sean kezd rájönni, hogy a döntései örökre megváltoztatják az életüket.

Megjelenés: szeptember 27., csütörtök

 

Creed: Rise to Glory

A Creed: Rise to Glory című VR-játék a nagysikerű film mintájára ismertet meg minket a boxolással. Együtt edzhetünk akár Rocky Balboaval, de akár a bőrébe is bújhatunk, nem csak Adonis Creed-del lehetünk a játékmenet során.

Megjelenés: szeptember 25., kedd

 

Valkyria Chronicles 4

A Valkyria Chronicles 4 az eredeti Valkyria Chronicles idejében játszódik, de a Föderáció E Osztagára összpontosít. Claude Wallace Parancsnok és gyerekkori barátai egy reménytelen háborúba indulnak, hogy kivívják szabadságukat, de csontig hatoló hideg, birodalmi katonák egész sora és a Valkyria istenszerű ereje állja el a győzelem felé vezető útjukat.  A játékban visszatér továbbá a BLiTZ Harcrendszer és a CANVAS grafikai motor.

Megjelenés: szeptember 25., kedd

 

Hollow Knight: Voidheart Edition

A Hollow Knight az alapjáték mellett négy extra letölthető tartalommal érkezik meg PS4-re. 2D platform-akciójáték egy kitalált ősi királyságba, Hallownestbe kalauzol minket. Egy rovarszerű, néma lovag bőrében kell felfedeznünk az alvilágot és ki kell irtanunk az ellenséget. Minél több ellenfelet kaszabolunk le, annál fejlettebbek leszünk. Komoly bossok és remek dizájn jellemzi még a játékot.

Megjelenés: szeptember 25., kedd

 

Forrás: PlayStation

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.