Nézzük, mi a felhozatal a 32. héten.

Hirdetés

Madden NFL 19: Hall of Fame Edition

A Madden NFL 19 augusztus 10-én jelenik meg, azonban aki a Hall of Fame Edition-t veszi meg, az már akár holnaptól játszhat is a játékkal. Az ígéretek szerint az amerikai focis játék sokkal látványosabb lesz, mint az előd. A játékmódok a szokásosak lesznek, viszont jelentős javításokon estek át. A MUT Solo Battles pedig lehetőséget biztosít, hogy különböző kihívásokat teljesítsünk és a lehető legmagasabb szintre emelkedjünk.

Megjelenés: augusztus 7., kedd

 

Overcooked! 2

Érkezik az egyik legnépszerűbb kooperatív játék második része, melyben ismét a konyhában állhatunk majd helyt társainkkal! Az Overcooked! 2-ben ismét megrendeléseket kell majd teljesítenünk, hogy megszerezzük a győzelmet és időben kiszolgáljuk a türelmetlen vendégeket. Mindeközben persze arra is figyelnünk kell, hogy a konyha ne boruljon lángba és minden a lehető legnagyobb rendben menjen. A játék második részében még több izgalmas kihívás vár ránk, újabb helyszíneken, földön, vízben, levegőben. Minden idők legextrémebb konyháiban próbálhatjuk ki magunkat, ahol még nagyobb a káosz és még veszélyesebbek a feladatok. Új receptek: szusik, torták, hamburgerek és pizzák. Lokális és online 4 fős kooperatív játékmódok közül választhatunk.

Megjelenés: augusztus 7., kedd

 

Dead Cells

A Dead Cells roguelike és metroidvania elemeket tartalmaz. A játékban fogva tart minket egy folyamatosan változó sziget, amelyről úgy tudunk csak kijutni, ha számos kihívást teljesítünk és jó pár ellenfelet, bosst legyőzünk. Ehhez számos fegyvert és képességet gyűjthetünk a játékmenet során.

Megjelenés: augusztus 7., kedd

 

Pro Evolution Soccer 2019 demó

Szerdán jön a Konami focis játékának új részének demója. A próbaverzióban 12 csapat közül választhatunk majd és játszhatunk online és offline is sima gyakorló meccset.

Megjelenés: augusztus 8., kedd

 

We Happy Few

A We Happy Few az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb túlélőjátéka, mely erőteljesen szürreális világot tár elénk, méghozzá a hatvanas évek retro futurisztikus sajátosságait a középpontba állítva. Lehetőségünk nyílik megismerni egy beteg világot, ahol az emberek egy különös drog hatására agresszívvá, kiszámíthatatlanná és irányíthatóvá váltak, de mivel mi nem vagyunk hajlandóak fejet hajtani, ezért menekülni kényszerülünk. A célunk tehát, hogy elmeneküljünk ebből a beteg világból, ahol néha el kell vegyülnünk, hogy nyersanyagot és fegyvert szerezhessünk a túléléshez.

Megjelenés: augusztus 10., péntek

A múlt hét kimaradt, ütősebb megjelenések a 30. hétről:

Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #30

 

 

Forrás: PS

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.