Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #30

A héten a Bud Spencer & Terence Hill akciójátékkal, valamint mind a nyolc Mega Man X részt tartalmazó kollekcióval rendesen beindul a nosztalgia vonat.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Bud Spencer & Terence Hill – Slaps And Beans

Ez az akciójáték egy igazi nosztalgia, méghozzá azért, mert a legendás duó, Bud Spencer és Terence Hill filmes kalandjait élhetjük át a játékmenet során. Ismerős helyszíneken oszthatjuk a pofonokat ezerrel, a rajongóknak kötelező darab.
Megjelenés: július 24., kedd  

Mega Man X Legacy Collection 1+2

A Mega Man X 30 éves évfordulójának apropóján mind a 8 részt kiadja egyben a Capcom, de születésnapi kiadás révén pár extrát is kap a kollekció. Ilyen például az X Challange mód, ahol a 8 játék főgonoszai ellen küzdhetünk. A játékok grafikáját felújította a Capcom, azonban a nosztalgia érzet fokozása érdekében az összes játékot futtathatjuk eredeti felbontásban.
Megjelenés: július 24., kedd  

The Banner Saga 3

A The Banner Saga első része még 2014-ben jelent meg, a második 2016-ban, a héten pedig érkezik a szerepjáték trilógia befejező része. A franchise jellegzetessége a rajzfilmes grafika, valamint a felülnézetes, körökre osztott harcrendszer. A játék nagy beleszólást enged a történet alakulásába, valamint ha egy csatát elvesztünk, akkor nem biztos, hogy végünk, hanem csak más szálon megy tovább a történet. Egyébként július 27-től elérhető lesz egy mind a három részt tartalmazó kiadás is, amely a The Banner Saga Trilogy: Bonus Edition névre hallgat.
Megjelenés: július 26., csütörtök  

The Persistence (VR játék)

Egy sötét anyaggal kapcsolatos különös balesetet követően a The Persistence elnevezésű eon osztályú telepeshajó megreked egy fekete lyuk szélén, és a teljes legénység rettenetes, gyilkos teremtményekké mutálódik. Feladatunk, hogy akár lopakodva átverekedjük magunkat az ellenség hordáin, valamint hogy megjavítsuk a sodródó hajót, és sikeresen visszajussunk a Földre. Ahányszor meghalunk vagy teleportálunk a szintek között, a hajó felépítése megváltozik. Minden életünk máshogy alakul: mindig más ellenfelek, tárgyak és bónuszok várnak, amelyeket összegyűjthetünk és továbbfejleszthetünk.
Megjelenés: július 24., kedd  

Train Sim World

A Train Sim World egy belső nézetes vonatvezetői szimulációs játék, amelyben New York központjától kezdve az olyan nyüzsgő európai kereskedővárosok vonatait vezetheted, mint London és Lipcse. Az Unreal Engine 4 motorja  valós adatokat használ minden egyes vonat teljesítményének, hangjának és vágányon való haladásának pontos szimulálására.
Megjelenés: július 24., kedd

Ez is érdekelhet

 

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)