The Crew 2, Far Cry 3, új COD DLC…jó kis hetünk lesz.

Hirdetés

Call of Duty: WWII – The United Front: DLC Pack 3

Az új DLC is három multiplayer pályát hoz a játékba (Market Garden, Monte Cassino, Stalingrad), valamint a War játékmód is kap egy új, tunéziai küldetést (Operation: Supercharge). Továbbá jön még egy új Nazi Zombies térkép, valamint megnyílik a The Tortured Path is.

Megjelenés: június 26., kedd

 

Far Cry 3 Classic Edition

Az Ubisoft visszahozta a köztudatba a Far Cry franchise egyik, ha nem a legjobb részét és elérhető lesz keddtől a PS4 konzolokon. Európában 2012. novemberében jelent meg, és még abban az évben az év akciójátékának nevezték ki.

Megjelenés: június 26., kedd

 

MXGP Pro

A motorosok mozgása gördülékenyebb lett és a reakciókat erősen befolyásolják a terep különböző viszontagságai. A motor jobb irányíthatósága érdekében rengeteg paraméterezési lehetőséget kapunk. Újragondolt tapadásrendszer, rongálódás és büntetésrendszer, valamint visszatér az időkorlátos versenyzés. Az online játék gördülékenyebb lett. A játékban számos liszenszelt motor (KTM, Husquarna, Honda, TM, Yamaha, Kawasaki) és a hivatalos versenyek szabályzatait is megtalálható.

Megjelenés: június 29., szombat

 

The Awesome Adventures of Captain Spirit

A Dontnod Entertainment csapata az idei E3-on jelentette be az új kalandjáték érkezését. A 10 éves Chris egy hétköznapi fiú, aki szuperhős szeretne lenni. Játékainak és képzeleteinek segítségével egy megszokott szombatot izgalmas kalandok sorozatává alakít, ugyanakkor arra még ő nincs felkészülve, hogy mi mindent tartogat számára a mai nap, mert valami tényleg különleges fog történni. Ez egy ingyenes demó, amely egy olyan Life is Strange-univerzumban játszódik, amely több szálon is kötődik a Life is Strange 2 vadonatúj történetéhez és karaktereihez.

Megjelenés: június 26., kedd

 

The Crew 2

A máig még nyílt bétában kipróbálható The Crew 2 is ezen a héten jön, méghozzá szombaton jelenik meg. A The Crew után, a második rész nem csak szebb és tartalmasabb lesz, de a sportautók mellett más közlekedési eszközökkel is versenyezhetünk, mint a motorcsónak vagy a repülő.

Megjelenés: június 29., szombat

 

Forrás: PlayStation Store

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.