Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #21

A PlayStation Store megjelenések szempontjából elég erős hetünk lesz, elég említeni csak a Detroit: Become Human vagy a Dark Souls Remastered játékokat.

ByTech YouTube csatorna

Dark Souls Remastered

A Dark Souls Remastered az alapoktól felújított formában tér vissza. Újra átélhetjük az akció RPG műfajt meghatározó sorozat első részét. Visszatérhetünk Lordran újraalkotott vidékeire, részletgazdag felbontás és 60 fps kíséretében. Az alapjáték mellett tartalmazza az Artorias of the Abyss kiegészítőt is.
Megjelenés: május 25., péntek  

Detroit: Become Human

Három teljesen eltérő android karakter bőrébe bújva kalandozhatunk a 2038-as Detroit városában. A döntéseink erősen befolyásolják a történet alakulását. Több ezer döntés és tucatnyi befejezés során nézhetjük meg, hogy milyen befolyással vagyunk Detroit jövőjére.
Megjelenés: május 25., péntek  

Everspace

Az Everspace egy akciódús  3D-s űrhajós játék, amely az egyszemélyes játékélményt, a kockázatos összecsapásokat és a nonlineáris sztorit helyezi előtérbe. Látogass el egy mesterien megalkotott sci-fi univerzumba, ahol a csillagok közötti utazás már teljesen hétköznapi dolog, képességeid, tapasztalataid és tehetséged pedig folyamatosan próbára lesznek téve a veszélyes mélyűrben. Akármilyen jó pilóta vagy is, a halál elkerülhetetlen.
Megjelenés: május 22., kedd  

H1Z1

A héten, nyílt béta verzióban megérkezik PS4-re a H1Z1. A készítők számos fejlesztést eszközöltek a kielégítő konzolos felhasználói élmény nyújtása érdekében. Nagy kérdés, hogy a Fortnite mellett mekkora piaca lesz a játéknak.
Megjelenés: május 22., kedd  

Space Hulk: Deathwing

A Space Hulk: DeathWing egy FPS játék. A legelitebb űrgárdisták egyikét irányíthatod öngyilkos küldetésén. Három külön képességfa vár arra, hogy az általad kiválasztott irányba specializáld magad, nyiss meg vadonatúj adottságokat, amik eldönthetik a csaták végkimenetelét.
  Megjelenés: május 22., kedd

Ez is érdekelhet

Forrás: PlayStation