Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #20

Ezen a héten egy klasszikus játék is visszatér PS4-re. Nézzük, hogy a 20. héten milyen ütősebb PlayStation Store megjelenésekre számíthatunk.

Ti kérdeztek, mi válaszolunk!

Dragon’s Crown Pro

A PlayStation Vita és PlayStation 3 legendás akció szerepjátéka megérkezik PlayStation 4-re is. A Dragon’s Crown Pro Hydeland Királyságában játszódik, egy csodálatos, ámde veszélyekkel teli fantáziavilágban, ahol labirintusokban, katakombákban és elvarázsolt erdőkben kell keresztülverekedni magunkat félelmetes szörnyek egész seregein, hogy ráleljünk egy értékes ereklyére, a Sárkánykoronára.
Megjelenés: május 15., kedd  

GoNNer

A GoNNER egy pokolian nehéz, pontszám alapú, procedurálisan generált platformer játék, roguelike elemekkel. A GoNNER emellett Ikk, a Halál, és egy Sally névre hallgató űrbálna barátságának története.
Megjelenés: május 15., kedd  

Omensight

Az állatokkal teli Urralia világában egy legendás hőst kell irányítanunk, a feladatunk pedig az, hogy megakadályozzuk egy papnő meggyilkolásával előidézett világvégét. Újra és újra át kell élnünk az utolsó napot és az események új irányba való terelésével kerülhetjük el a katasztrófát.
Megjelenés: május 15., kedd  

Onerush Beta

A hétvégén nyílt bétában elérhető lesz a Codemasters inkább árkádosabb vonalat képviselő játéka, az egyébként június 5-én megjelenő Onrush. A játékban különböző időjárási körülmények között száguldozhatunk autóval vagy motorral, aszfalton vagy murván, ha éppen nem a levegőben tartózkodunk egy-egy hatalmas ugratást követően.
Megjelenés: május 20., vasárnap  

Wizard of Legends

A Wizard of Legend, egy pörgős, egyedi képi világgal rendelkező játék, dungeon crawler rogue-like elemekkel. A cél egy varázslóként a különböző próbák teljesítésével való legendává válás.
Megjelenés: május 15., kedd   Előző heti megjelenések:

Ez is érdekelhet

   
Forrás: PlayStation