A kutatás-fejlesztés (K+F) fontos szerepet játszik egy telefongyártó életében, ha termékeivel versenyben szeretne maradni. Az OPPO ezentúl még több pénzt szán K+F-re az új kutatóintézetük elindításával.

 

 

A kínai iFeng.com jelentése szerint az OPPO Kutatóintézet székhelye Sencsenben lesz, a kutatások pedig a további kínai fiókokban (Peking, Sanghaj, Tungkuan), Yokohamában (Japán) és a Szilícium-völgyben (USA) zajlik. Az intézet három dolgora fog összpontosítani: szoftverek, hardverek és szabványok. Ezenkívül kutatást végeznek az 5G, AI, képfeldolgozás és új anyagok felhasználásával kapcsolatban.

 

Nézd meg ezt is: Bemutatkozott az OPPO R15 és R15 Dream Mirror Edition

 

Az intézet hivatalos megnyitó ünnepsége március 29-én volt, Chen Mingyong vezérigazgató és Zeng Yuanqing alelnök társaságában. Azt is bejelentették, hogy az intézet dékánja Liu Chang lesz.

Az OPPO azt is bejelentette, hogy megerősíti partnerségi kapcsolatait különböző egyetemekkel az egész világon. Jelenleg a Stanford Egyetemmel az AI technológiák és alkalmazások fejlesztésén, a New York-i Egyetemmel pedig az 5G-n dolgoznak együtt.

 

Forrás: Gizmochina

 

Bemutatkozott az OPPO F7 25 MP-es szelfikamerával

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.