A Huawei október 16-án indítja útjára a Mate 20 sorozat zászlóshajó modelljeit, méghozzá egy londoni eseményen. Korábban már megtudhattuk, hogy a Mate 20 és Mate 20 Pro mellett, a Mate 20 Porsche Design megjelenésére is számíthatunk. Most egy új Twitter bejegyzés szerint a gyártó egy Mate 20X nevű készülékkel is készülhet.

Hirdetés

A Huawei Mobile egy 10 másodperces videót tett közzé Twitteren, amelyben egy jégtömb látható mobil formában. Ennek az imitált telefonnak a kijelzőjén több mobiljáték játékmenetét is láthatjuk, miközben a “cooler” és “longer gaming” szavak jelennek meg. A videó azt is feltárja, hogy a telefon október 16-án kerül majd bemutatásra.


Ebből a teaser-ből világosan kiderül, hogy a Mate 20X kifejezetten a jászani vágyó felhasználókat fogja megcélozni. A mi elképzelésünk a megjelenő “cooler” és “longer gaming” szavak arra utalhatnak, hogy a készülék egy olyan hűtési megoldást és nagy méretű akkumulátort kaphat majd, amelyek lehetővé tehetik ezeket.

Egy specifikációs lap is kiszivárgott, amelyen láthatjuk a Mate 20, Mate 20 Pro és Mate 20X telefonok specifikációjának egy részét. Azonban ezen a Mate 20 Porsche Design nem fedezhető fel, így annek bemutatkozása így már eléggé kétséges.

A kép alapján a Mate 20X 7,21 hüvelykes, 2240 x 1080 felbontású OLED kijelzővel fog rendelkezni. Igaz, hogy a belső tulajdonságokkal kapcsolatban még nem érkeztek információk, de biztosra vehetjük, hogy processzorként a Kirin 980-at fogja kapni, 8 GB RAM és 512 GB belső tárhely társaságában.

Renderképeken láthatjuk a Huawei Mate 20-at

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.