A Xiaomi már a 339. termékét mutatta be a crowdfounding platformon.

Hirdetés

A kínai gyártó közösségi finanszírozású Youpin oldalán egy új okos eszközt jelentett be. Ez a Furrytail Pet Smart Feeder, ami egy intelligens táplálék adagoló.

Az adagoló hatrészes szerkezete puha gumiból készült, amellyel elkerülhető az, hogy az étel beszoruljon az adagolás során. A rekesz 4 literes tárolókapacitással rendelkezik, egyszerre 2 kg macska- vagy kutyaeledel befogadására képes. Az eledel 6 g/adagra oszlik el egyenletesen, így elkerüli a szemcsék felhalmozódását és torlódását. A tároló ABS műanyagból készült, míg az etető tálca 304-es ötvözetű rozsdamentes acélból. A felső fedél egy hármas zárral ellátott szilikon gyűrűt is tartalmaz, ami légmentesen zár, tehát nem kell tartani a táp oxidációjától.

Ha elfogyna az eledel, akkor az adagoló gyűrű körül futó LED folyamatosan villog. Továbbá, mivel az eszköz okostelefonon keresztül is vezérelhető, értesítést is küld a kiürülés pillanatában. A tálca alatt egy mérőmodul is található, amely méri a kiszortírozott eleség súlyát. Az alkalmazásban nyomon tudjuk követni, hogy a kis kedvencünk hány gramm tápot eszik meg egy nap, így a feltérképezett étrend alapján könnyebben időzíthetünk etetéseket, az igényelt mennyiségekkel.

A Furrytail Pet Smart Feeder értékesítése várhatóan június 30-án kezdődik majd és 200 jüanért (~8.500 ft) lesz megvásárolható.

 

Forrás: Xiaomi Youpin

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.