Elsőként jöttek az okos hangszórók és egy ideje már az okos kijelzők is megérkeztek. Ebbe a piacba csalakozott be az LG az XBOOM AI ThinQ WK9 névre keresztelt megoldásával.

Hirdetés

Az okos kijelzők trendje az Amazon Echo Show eszközének érkezésével kezdődött meg. A napokban az LG is útjára indította saját fejlesztésű eszközét, XBOOM WK9 néven. A készülék a JBL Link View-hoz hasonló kialakítást kapott, amely annyit jelent, hogy középen foglal helyet a kijelző, amelynek mindkét oldalán egy-egy hangszóró található. A működtetéséről a Google Asszisztens gondoskodik, így rengeteg inteligens megoldás áll rendelkezésünkre a használata során.

Az okos kijelzők gyengepontja ezidáig a hangszórókban mutatkozott meg, mivel a gyártók eléggé a háttérbe szorították a hangteljesítményt. Az LG azonban igyekezett továbblépni ezen. A cég a Meridian Audio-val dolgozott együtt a megfelelő hangminőség elérésének érdekében.

Az XBOOM WK9 egy 8 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik, amelyet két 20W-os hangszóró fog közre és még egy 5 megapixeles kamerával is felszerelték. Az eszköz fekete színben érhető el, a súlya pedig 1,51 kg.

Az LG új készüléke 299,99 dolláros (84.575 Ft) alapáron érhető el.

13 hüvelykes hajlítható táblagépen dolgozhat az LG és a Lenovo

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.