Nemzetközi piacon is bemutatkozott a Honor 9A és a Honor Choice TWS Earbuds

A Honor a mai online eseményén bejelentette a Honor 9A okostelefont, de terítékre került a Honor Choice TWS Earbuds és két viselhető eszköz szoftveres frissítése is.

Weboldal készítés kedvező áron!


Honor 9A

A Honor 9A egy 6,3 hüvelykes, 1600 x 720 pixeles felbontással bíró IPS LCD kijelzőt birtokol. A megjelenítőbe nyúló vízcsepp notchban egy 8 megapixeles szelfikamera lakozik. Hátulra egy 13 megapixeles főkamera és egy 5 megapixeles másodlagos szenzor került.

A készülék működtetéséről egy MediaTek Helio P22 processzor gondoskodik, 3 GB RAM és 64 GB belső tárhely társaságában. Utóbbi microSD kártya segítségével 512 GB-ig bővíthető. A Honor 9A egy méretes 5.000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, továbbá NFC-t és hátlapi ujjlenyomat-olvasót is birtokol. Szoftveres fronton hasonlókat tudunk mondani, mint a 9C esetében.A Honor kínálatának legújabb tagja Android 10 mobil operációs rendszeresen alapul, Huawei App Gallery-vel kiegészülve. A kezelőfelületről pedig a Magic UI 3.1-es verziója gondoskodik.  A Honor 9A Magyarországon várhatóan 2020 harmadik negyedévében lesz elérhető.


Honor Choice: TWS Earbuds

A Honor 1+8+N stratégiájának középpontjában az okostelefon áll, amihez nyolc otthoni okoseszköz valamint partnereken keresztül értékesített termékeinek széles köre kapcsolódik. Ennek részeként a Honor számos gyártóval működik együtt a Honor Choice termékcsalád fejlesztésekor, aminek első, nemzetközi forgalomban is kapható tagja a Honor Choice True Wireless Earbuds. Az eszköz két mikrofonjának köszönhetően, a gyártó állítása szerint hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat zenehallgatás vagy telefonhívás esetén. A TWS Earbuds bemutatója elég szűkszavú volt, mindenesetre annyit még elárultak, hogy 24 óráig bírja egyetlen feltöltéssel.
Viselhető eszközök frissítése

A Honor MagicWatch 2  a legújabb frissítését követően, immár 100 sportmódot támogat, de a Honor Magic Earbuds is új móddal bővül. Az Awareness Mode segítségével a fülhallgató zajszűrője egyénileg állítható. A felhasználó adott tevékenység közben kikapcsolhatja, így jobban figyelhet környezetére a fülhallgató levétele nélkül. Ha azonban teljes mértékben a zenehallgatásra vagy telefonbeszélgetésre szeretne koncentrálni, akkor ez a mód egy gombnyomással kikapcsolható .
Az online eseményt ITT tudod visszanézni.


Forrás: Honor