Sorra érkeznek a leakek a Xiaomi nagy népszerűségnek örvendő Mi Band aktivitásmérő szériájának következő tagjáról.

Hirdetés

A Xiaomi a második legnagyobb gyártó a viselhető eszközök piacán, csak az Apple előzi meg őket. A Mi Band aktivitásmérők évről-évre rekordot döntenek, a Mi Band 3-ból már több mint 10 millió példány talált gazdára, ami egészen elképesztő. A kínai gyártónak mindent bele kell adnia, hogy a remekül sikerült, lassan egy éve bemutatott okoskarkötőjét überelje. Az eddig kiszivárgott renderképek, pletykák és hivatalos információk alapján erre minden esély megvan.

A Mi Band 4 március végén kapta meg a Bluetooth tanúsítványát, amelyből kiderült, hogy 5.0-s szabványt támogató modul kerül az eszközbe, valamint a szokásos módon egy NFC változat is kapható lesz majd.

Mi Band 4 renderkép

A legújabb információk a színes kijelző kilétét erősítik tovább, amelynek köszönhetően sokkal jobb felhasználói felületet kaphat az okoskarkötő és ezzel egy újabb szintre emelkedhet a Mi Band széria. A színes megjelenítő természetesen több erőforrást igényel majd, amit a Xiaomi egy 135 mAh-s akkumulátorral oldana meg. Ez várhatóan hozni fogja majd a Mi Band 3 (110 mAh) egy feltöltéssel biztosított üzemidejét. Ezeken kívül a pulzusmérő szenzor esetében is várható javulás.

Ami az árakat illeti a standard Mi Band 4 200-300 (~8.500-12.500 ft) jüanra, míg az NFC verzió árát 500 jüanra (~21.000 ft) becsülik. A Mi Band 3 tavaly május 31-én mutatkozott be, így már nem lehet messze az utód érkezése.

Úton a Xiaomi Mi Band 4

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.