Nagyképernyő az otthonodba – VAVA 4K lézeres projektor

Akár 150 hüvelykes Ultra HD felbontású képet is képes a falakra vetíteni.

A VAVA 4K lézeres projektor egy DLP 4K UHD DMD chip-et használ, amely valós felbontása 1920 x 1080p. A négyfázisú pixel-eltolás technológiának köszönhetően a projektor vertikálisan és horizontálisan is képes 240 Hz-es sebességgel a pixelek mozgatására az óramutatóval megegyező irányban, amely végeredményben megnégyszerezi a valós pixelek számát. Ezzel valóságos 3840 x 2160p Ultra HD felbontást eredményezve összesen 8,3 millió pixellel. A kép biztosításáért felelős lézer a gyártó állítása szerint tízszer hosszabb élettartamot tesz lehetővé a hagyományos projektorokhoz képest, ezzel akár elérve a 25 000 órányi élettartamot is.
Mindössze 20 cm-re is elhelyezhető eszköz akár 100 hüvelykes kijelzőt képes biztosítani ekkora távolságból. Ha valakinek ez nem lenne elég, a VAVA projektor hátrébb csúsztatásával már 150 hüvelykre növelhető a falra vetített kép mérete.

A VAVA lézeres projektor a komolyabb mozitermekhez hasonlóan integrálta a ALPD 3.0 technológiát, mellyel sikerült 6000 lumenre növelni a fényerőt, hogy a képernyő a lehető legvilágosabb környezetben is látható maradjon, ráadásul a színek további javítására is kitűnően alkalmas. 
HDR10 támogatással is rendelkezik a készülék, így a korábbinál élesebb, dinamikusabb és kontrasztosabb képet élvezhetnek a felhasználók. A VAVA lézeres projektor által létrehozott kép 85%-os NTSC lefedettséggel rendelkezik, így valósághű színek megjelenítésére képes. Az erőteljes 3000:1 kontrasztaránynak köszönhetően pedig mozi szintű élményt tesz lehetővé otthonunkban.
A VAVA a Harman Kardonnal közösen együttműködve hozta létre a projektorban elhelyezett hangrendszert, amely akár háromszor dinamikusabb hangzást képes biztosítani egy átlagos televízióhoz képest, ráadásul dts-HD és Dolby Digital támogatással is rendelkezik.(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)