Nagy kapacitású XPG Hunter DDR4 modulokat leplezett le az Adata

U-DIMM és SO-DIMM modellek játékosok és overclockerek számára készült asztali számítógépekbe, notebookokokba és más eszközökbe.

NoteWall.hu

A modulok U-DIMM és SO-DIMM változatokban is kaphatók, hogy megfeleljenek az asztali- és a notebook felhasználók igényeinek is. Az XPG Hunter modulok remek minőségű chipekkel készülnek, amelyeket szigorú ellenőrzési eljárás során választanak ki. A gyártó állítása szerint a modulok a legkiválóbb PCB-kkel vannak felszerelve, amelyek megfelelnek a szigorú megbízhatósági és kompatibilitási követelményeknek. Jó overclocking-, gaming- és benchmarking teljesítményt nyújtanak.


A modulok nagy sebességű, akár 3200 MHz-es teljesítményt biztosítanak 4 GB, 8 GB, 16 GB vagy akár 32 GB kapacitással, hogy megfeleljenek a különböző felhasználók igényeinek és költségvetéseiknek. Az XPG Hunter teljes XMP 2.0 kompatibilitással rendelkezik, így egyszerűen túlhajthatóak a modulok bármilyen XMP 2.0 kompatibilis PC esetén. Az XMP 2.0 támogatás azt jelenti, hogy a felhasználóknak több lehetősége van a tuning eléréséhez akár közvetlenül az operációs rendszerből is anélkül, hogy bonyolultabb BIOS-beállításokat kellene végezniük.