A japán vállalat az Xperia L széria legújabb tagját is bemutathatja a február végén megrendezésre kerülő Mobil Világkongresszuson.

Hirdetés

A Sony új megfizethető készülékéről renderképeket is láthatunk a német Winfuture portálnak köszönhetően. Az már csak hab a tortán, hogy csaknem a teljes specifikációt is közzétették.

A Sony Xperia L3 egy 5,7 hüvelykes kijelzőt kap, 1440 x 720 pixeles felbontással és 18:9-es képaránnyal. A panelt körülölelő keret mérete teljesen rendben van, hozni fogja azt, amit a kategóriájában megszokhattunk már.

A kamerák tekintetében elől egy 8 megapixeles szenzort kapunk majd, míg a hátoldalra egy függőleges elrendezésű kameramodul kerül fel, ami egy 13 és egy 2 megapixeles lencsének ad otthont. Utóbbi egy mélységérzékelő szenzor, ami alatt természetesen megtalálható lesz egy LED villanó is.

Az ujjlenyomat-olvasó jó pár Xperia mobilhoz hasonlóan, a telefon oldalára kerül. A készülék 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel érkezik majd, a tápellátásáért pedig egy 3.300 mAh-a telep lesz a felelős. A processzor tekintetében még nem tudunk nyilatkozni, várhatóan egy középszintű chipset kerülhet a készülék motorházteteje alá.

Hatalmas plusz pont a Sonynak, hogy az Xperia L3 alján – a hangszórórács és a mikrofon között – egy USB Type-C port lesz megtalálható. Nem kerül száműzetésre a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó sem, a készülék tetején kap helyet.

A telefon várhatóan 200 eurós (~63.000 ft) árcédulával kerül majd a boltok polcaira.

 

Mi várható még a Sonytól az MWC 2019 keretein belül?

Érkezik az Xperia XZ széria legújabb zászlóshajója az XZ4 (és az XZ4 Compact?).

Sony Xperia XA3 és XA3 Plus, amelyekről a napokban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Xperia 10 és Xperia 10 Plus névvel érkeznek.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.