Mini okostelefon, tökéletes választás, ha nem szeretnél tepsit

Rengetegen vannak, akik okostelefont szeretnének vásárolni, de nem kell nekik a 6-7 hüvelykes tepsi kijelző, bőven megelégednének egy kompaktabb kisebb képernyővel rendelkező készülékkel is. A probléma viszont, hogy nem nagyon van a piacon jelenleg olyan mobil, amely minőségi és nincs nagy kijelzője. Erre nyújtana most megoldást az Unihertz Jelly 2.

Weboldal készítés kedvező áron!

Nem hibáztatlak, ha még nem hallottál a Unihertz nevű gyártóról, én se nagyon. A márka jelenleg három készüléket vonultat fel és egyik sem a megszokott okostelefonok közé tartozik, ami nem baj, ez teszi érdekessé az egészet. A társaság a telefonokhoz Kickstarter-kampányok segítségével szerez pénzt.
A vállalat legújabb telefonja, a  Jelly 2 ugyanazt a hardvert kapta, mint az Atom XL 4, MediaTek Helio P60 processzor, 6GB memória, 128GB tárhely és 2000mAh-s akkumulátor. A készülék legérdekesebb pontja a kijelző, ami mindössze 3 hüvelykes. Kapunk egy 8 megapixeles szelfi és egy 16 megapixeles hátlapi kamerát. 


A Jelly 2 nem egy erőmű, de bőven használható, hiszen, ha belegondolunk, sok más telefonnál kétszer ekkora kijelzőt hajt meg ugyanez a hardver. Továbbá kapunk még NFC-t, USB-C portot, hátlapi ujjlenyomat-olvasót, infraportot, dual SIM foglalatot, tehetünk bele microSD kártyát és mindemellé még egy 3,5 milliméteres Jack aljzat is ráfért a készülékre. 

Most már csak az árára lennénk kíváncsiak, de az még nem érhető el, mindössze annyi infó van kint, hogy a támogatók 129 dollárért foglalhatnak majd.