Minden Driver egy helyről - Driver Booster

Az Advanced SystemCare után jöjjön a Driver Booster, ami nagy segítség lehet, ha nem akarjuk egyesével felpakolgatni a drivereket.

ByTech YouTube csatorna

A Driver Booster 7-et valószínűleg sokan ismerik, elég népszerű a maga kategóriájában én is sokszor elővettem, amikor kellett egy driver, de nem volt kedvem megkeresni, letölteni és feltelepíteni. A program különlegessége, hogy még mindig támogatja a Windows XP-t és természetesen az ennél újabb operációs rendszereket. 

A Driver Booster fő feladata a driverek beszerzése, telepítése és frissen tartása, de emellett képes gyorsítani és optimalizálni az adott rendszert. 

A főképernyőn találunk egy baromi nagy gombot, amire kattintva ellenőrzi nekünk a számítógépünk komponenseit, majd összegyűjti a hozzájuk tartozó szoftvereket. 


Le is futtattam a zsír új tesztgépünkre, amire még semmit nem raktam fel. Mint látható is a képen összeszedte a komponenseket, letöltötte a drivereket és fel is rakta őket, minössze egy kattintással.


A program képes gyorsítani a gépet, hogy a játékok még gördülékenyebben fussanak, illetve ellenőrzi a rendszert és ha kell optimalizálja.


Ugyan bekapcsoltam a Játék gyorsítása funkciót, de mivel egy elég erős PC-ről van szó nem vettem észre semmilyen különbséget.

Mint említettem a fejlesztők beépítettek még pár hasznos funkciót a programba.


  • Mentés központ: rendszer visszaállítása normál állapotba bármilyen probléma esetén
  • Nincs hang javítása
  • Eszközhiba javítása
  • Hálózati hiba javítása
  • Rossz felbontás javítása: a kijelzőeszköz hibás felbontási problémájának kijavítása
  • Leválasztott eszköt adatainak eltávolítása
  • Rendszer információ
  • Software Updater: ellenőrzi és frissíti a számítógépen található programokat

A Driver Booster 7 egy remek eszköz az olyan feladatok elvégzésére, amelyeket vagy nem tudunk megoldani vagy egyszerűen csak nincs kedvünk hozzá. A program 8.700 forintba kerül 1 évre, ami 3 gépre ad licenszet, nem mondom, hogy olcsó, de hasznos.

További képek