Mostanság sok érdekes pletykát lehet hallani a Xiaomi-val kapcsolatban. Nagyon sok különféle eszközön dolgoznak, azonban még nem nagyon lehet tudni a kiadások ütemtervét és eszközök specifikációját sem.

 

Miután bejelentették, hogy a Mi 7, a Xiaomi tervezett csúcs telefonjának bemutatása elmarad az idei MWC-n. Azóta minden figyelem a Xiaomi másik készülékére Mi Mix 2s-re irányul. Most úgy tűnik, hogy kikerült egy hivatalos banner is a készülékről, amely alapján több dolgot is megtudhatunk.

 

Xiaomi Mi Mix 2s

 

A banneren található leírás alapján, a készülék egy 5,99 hüvelykes panelt, 8 GB RAM-ot, 256 GB-os háttértárat, valamint a Snapdragon 845-ös chipsetet kapja. Azonban ami ezen adatoknál is még elképesztőbb a készülék szinte káva nélküli kidolgozása. Mindössze az előlapi kamera szakítja meg a kijelzőt egy kis részen, a jobb felső sarokban. Így nagyon reméljük, hogy a banneren megjelenő kialakítással fog megjelenni a készülék.

Néhány pletyka még arról is szól, hogy a készülék 12 megapixeles dupla hátlapi kamerát fog kapni. Ezenfelül megemlítenek még egy kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, valamint egy iPhone-hoz hasonló arcfelismerő funkciót is. Azonban ezek a pletykák egyáltalán nem megalapozottak.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.