Megjegyzi helyetted, hol tartasz a sorozatban - TV Time

Hol is tartottam? Gyakran merül fel a kérdés, amikor folytatná az ember a nemrég megkezdett sorozatát. A TV Time egy jó opció a tanácstalanság elkerülésére.

Weboldal készítés kedvező áron!

A TV Time nem egy új szolgáltatás, még 2011-ben hozták létre, azonban én csak nemrég leltem rá, így gondoltam bemutatom azoknak, akik esetleg még nem ismernék. Most rengeteg ember szívéből szólok valószínűleg, biztosan sokatokkal előfordult már, hogy belekezdtek egy sorozatba, megnéztek jó pár részt, majd jön egy kis szünet, mert egy-két hétig nincs időtök nézni. Aztán a kis megszakítás után, amikor visszatérnél rá, akkor gőzöd sincs róla, hogy most hol is tartottam, és 20 perc azzal telik el, hogy átpörgetsz jó pár részt, mire megtalálod melyik a következő epizód, amelyiket nem láttad még... Na, pont ennek a kiküszöbölésére jó a TV Time.

A TV Time lényege tehát, hogy be tudsz jelölni filmeket és sorozatokat (évadonként/epizódonként), amelyeket láttál már. Az alkalmazás letöltése után az első lépés, hogy létre kell hoznunk egy fiókot magunknak. Majd ezt követően már jelölhetjük is be azokat a tartalmakat, amiket láttunk már.A Discover menüpont alatt tudunk keresni a filmekre és sorozatokra. A filmeknél természetesen láttuk vagy nem láttuk opciók vannak, egy sorozatot esetében pedig évadonként vagy epizódonként is jelölhetjük megtekintettnek.Az TV Time szépen kilistázza nekünk a megkezdetett sorozataink még nem látott részeit, a megjelenési dátuma szerinti időrendi sorrendben.Ha megtekintettünk egy epizódot, lehetőségünk van azt értékelni, továbbá kiválaszthatjuk, hogy ki volt a kedvenc szereplőnk benne, milyen eszközről néztük meg (telefon, tablet, tv, számítógép) és a komment szekcióban még a véleményünket is kifejthetjük az adott részről.Közösségi médiás elemeket is tartalmaz a szolgáltatás, ugyanis feliratkozhatunk más felhasználókra és megtekinthetjük, hogy ők milyen filmeket vagy sorozatokat néztek már meg. Az alkalmazás értesítéseket is küld, ha megjelenik egy új epizód a kedvenc sorozatunkból.


A TV Time alkalmazása elérhető Android és iOS platformokra is egyaránt, ha viszont szűkölködsz tárhelyügyileg, akkor a weboldal is tökéletesen használható.