Végül hivatalosan is bemutatkozott a világ első lyukas kijelzős okostelefonja.

Hirdetés

A Samsung egy Kínában megrendezett eseményen mutatta be Galaxy A8s készülékét, amely már a gyártó Infinity-O paneljével lett felszerelve. Természetesen nem csak ennyit tud a telefon, hiszen dizájn és specifikáció szempontjából is jól teljesít.
 

Dizájn

Az új okostelefon mindkét oldalán üveg borítást kapott, amelyet fém keret ölel körül. Három színben lesz kapható: Gradient Black, Elves Blue és Aurora Green. A hátlap üveg borítása 3D-s, és a Samsung állítása szerint attól függően változtatja a színét, hogy milyen szögből nézzük. A telefon tetején és alján feltűnő antenna vonalakat láthatunk. A Bixby gomb és a SIM tálca a bal oldalon, míg a hangerőszabályzó és a bekapcsológomb a jobb oldalon kapott helyet.

Korábban már láthattunk képeket a készülékről, amelyeken egy színes gyűrűt figyelhettünk meg a hátlapi kameramodul középső érzékelője körül. Mint kiderült, ennek kizárólag csak dizájn szempontból van jelentősége, illetve a különböző színváltozatok esetében más színnel fog rendelkezni.
 

Specifikáció

A Galaxy A8s egy 6,4 hüvelykes, 19,5:9-es képarányú, 2340 x 1080 pixeles felbontású kijelzővel rendelkezik. A működtetéséért a Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet felel, 6/8 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. A készülék, akárcsak a Galaxy A7 (2018) három kamerát tartalmazó modullal rendelkezik a hátlapon. Ez 10+24+5 megapixeles szenzorok kombinációjából áll össze. Az előlapon egy 24 megapixeles kamera kapott helyet. A telefon hagyományos, hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasóval van felszerelve. A tápellátásért a 3.300 mAh-s akkumulátor felel. Operációs rendszerként előre telepítve az Android 8.1-et futtatja.


 

Ár és elérhetőség

A Samsung egyelőre nem árult el semmit a készülék elérhetőségével és árazásával kapcsolatban.

Megvan a Samsung összehajtható telefonjának neve?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.