Újabb információk érkeztek a Mate 30 Pro hátlapi négylencsés kamerarendszerét illetően.

Hirdetés

Az már nemrég kiderült, hogy a Mate 30 Pro megtartja a kijelzőbe nyúló szenzorszigetet, és azt is hogy összesen négy hátlapi kamerát kap majd, azonban hogy a kameramodul milyen kialakítású lesz, arról még nem érkezett hiteles információ. Volt már szó arról, hogy kör vagy téglalap alakú kameraszigettel érkezik a csúcskészülék, de egyre inkább úgy tűnik, hogy marad a megszokott négyzetes elrendezés.

A @RODENT95 fióknevű Twitter felhasználónak köszönhetően most nem a kameramodul alakjáról, hanem annak szenzoros felhozataláról tudhatunk meg új információkat. Természetesen mint minden szivárogtatást, kezeljük fenntartásokkal, azonban az úriember már több Huaweijel és Honorral kapcsolatos megszólalása igaznak bizonyult.


A Mate 30 Pro hátoldala tehát várhatóan két 40 megapixeles kamerát is kaphat, az egyik megkaphatja a P30 Pro RYYYB színszűrűjét, 1/1,5″ szenzormérettel és f/1.6 vagy f/1.4 rekeszértékkel rendelkezhet majd. A másik hasonló felbontóképességű, de 1/1,7″ szenzorméretű lencse 120 fokos látószöggel vértezik fel. Nagyot fejlődhet a Huawei a videózás terén, ugyanis a cine optika mindkét egység esetében említésre kerül, ami nem utalhat másra, mint a remek videós képességekre. Maradhat a 8 megapixeles periszkópos zoomkamera is (5x-ös optikai zoom), mindezekhez pedig még egy 3D ToF érzékelő is csatlakozik.

 

Ilyen lesz a Mate 30 Lite – Bemutatkozott a Huawei Nova 5i Pro

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.