Máris renderképeken a OnePlus 8

A legújabb OnePlus mobil még meg sem vásárolható, de már megkezdődtek a találgatások a jövő évi új generációt illetően.

ByTech YouTube csatorna

A OnePlus 7T alig egy hete mutatkozott be Indiában, az európai debütálása (október 10.) pedig még várat magára (a OnePlus 7 Pro frissített változatával egyetemben), de @OnLeaks és CashKaro már a jövő évi OnePlus 8-on pörög, amelyről renderképeket és videót is publikáltak.

Az állítólagos "bennfentesektől kapott" tervek alapján készített renderképek szerint a  OnePlus 8 megjelenése nagyon hasonlít majd a OnePlus 7 Pro külsejére, azonban van néhány különbség.
A telefon hátoldala olyan színben pompázik, mint a OnePlus 7T kék színátmenetes (Glacier Blue) változata. Ami azonban a legszembetűnőbb változás, az a szelfikamera pozíciója, ugyanis itt a készülék házából kiemelkedő mechanizmus helyett egy kameralyukas kialakítást figyelhetünk meg. Ezzel a megvalósítással plusz hely szabadulhatna fel a telefon belsejében, amelynek köszönhetően nagyobb kapacitású akkumulátort vagy éppen vezeték nélküli töltőtekercset is pakolhatnának a burkolat alá a mérnökök. Utóbbi azonban nem valószínű, mert a kínai vállalat korábban már többször lenyilatkozta, hogy nem érzik szükségét a vezeték nélküli töltési funkciónak.