Március végén érkezik a Huawei P50 széria

Korábban felreppentek olyan pletykák, amelyek azt taglalták, hogy a kínai gyártó gondolkodik, hogy eladja a P és Mate szériáját. Hogy lesz-e ebből valami a jövőben azt nem tudni, azonban az biztos, hogy a Huawei gőzerővel dolgozik a P sorozat legújabb generációján.

A leginkább Huawei leakekről ismert @RODENT950 megszellőztetett pár infót Twitteren a hamarosan érkező P50 szériáról. Állítása szerint a kínai gyártó már véglegesítette a készülékek dizájnját és egyébként vadonatúj megjelenés várható. Ismét három zászlóshajó érkezik - Huawei P50, P50 Pro és P50 Pro+ - és az eddigiekhez hasonlóan márciusban leplezi majd le a triót a vállalat. Már van is egy jól behatárolt várható érkezés, méghozzá a forrás szerint március 26. és 28 között mutatják be a mobilokat.


A P széria tavalyi abszolút csúcsmodellje, a P40 Pro+


A hírek szerint a P50 a Kirin 9000E processzort kaphatja, míg a másik két erősebb modell működtetéséről a Kirin 9000 rendszerchip fog gondoskodni. Amiben szinte biztosak lehetünk, hogy az új generációnál is nagy gondot fordítanak a kamerarendszerek fejlesztésére. Fejlődni fog várhatóan a kijelző is és ha minden igaz, a paneleket idén leginkább az LG és a Samsung fogja biztosítani a Huaweinek, de minden bizonnyal a gyártó hazájában BOE megjelenítővel szerelt modellek is piacra kerülhetnek.

Forrás: Twitter/Rodent950

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)