Az újonnan kiszivárgott információk szerint, hamarosan jön az LG következő készüléke, a V35 ThinQ!

Hirdetés

 

A LG még februárban bejelentette a számos AI funkcióval érkező V30S ThinQ-t, néhány nappal ezelőtt pedig további hivatalos színeket jelentettek be a G7 ThinQ készülékükhöz. Most azonban úgy tűnik, hogy az LG még egy eszközt tervezett amely nem más, mint a V35 ThinQ.

 

Kijelző

A készülék egy nagyméretű, 6 hüvelykes, 2880 × 1440 QHD+ felbontású, 18:9-es képarányú, OLED kijelzőt kapott. A G7-től eltérően ezen a telefonon nem lesz megtalálható, a mostanság már alapnak számító notch, azonban így sajnos a kávák is jóval nagyobbak lesznek a notchot alkalmazó készülékekhez képest, így a kijelző csak a készülék 80%-át teszi ki.

 

Kamerák

A V35 ThinQ valószínűleg ugyanazt a dupla kamerát fogja kapni, mint az G7 ThinQ. A színes rögzítéshez egy f/1,6 16 megapixeles elsődleges érzékelő rekesz található, amely 10 bites HDR kompatibilitással rendelkezik. Ez egy 16 megapixeles másodlagos nagylátószögű objektívvel párosul, amely 107 fokos látószöget biztosít. A telefon megkapja ugyanazokat az AI kamera funkciókat is, mint a G7 ThinQ.

 

Audió

Az eredeti V30-hoz hasonlóan a V35 ThinQ a 32 bites Hi-Fi Quad DAC-jának köszönhetően jobb minőségű hangot biztosít, a felhasználóknak pedig lehetőségük van a beállítások és a digitális hangszűrők beállításainak módosítására is.  Bónuszként a V35 ThinQ támogatni fogja a távoli hangfelismerést, ugyanúgy mint a G7 ThinQ. Ez javíthatja a digitális asszisztensek használatát és képes lesz, akár 5.2 méter távolságból is hallani a felhasználókat.

 

Májusban érkezhet az LG G7 ThinQ

 

 

 

 

 

Forrás: PhoneArena

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.