Okos mosógéppel bővült a Xiaomi igencsak hatalmas termékpalettája.

Hirdetés

A kínai gyártó hivatalosan is csatlakozott a mosógép-iparhoz az okos mosó- és szárítógépével, amely egyszerűen csak a Xiaomi Mijia Smart Washing Machine nevet kapta. A gép terhelhetősége mosásnál 10 kg, míg a szárítási funkció esetén pedig 6 kg, így tehát elég nagy kapacitással rendelkezik.

A szükséges vízmennyiséget egy algoritmus számolja ki, a felesleges vízpazarlás elkerülése érdekében. A termék kefe nélküli egyenáramú motorral (BLDC)  van felszerelve, amely csendes, stabil, hatékony és energiatakarékos a vállalat állítása szerint. A maximális percenkénti fordulatszáma 1400.

A Xiaomi Mijia okos mosógép 21 prorgramja közül választhatunk, valamint a Mi Home alkalmazás segítségével is menedzselhetjük. A mosás és szárítás végeztével is értesítést küld a telefonunkra.

A mosógép Kínában már megvásárolható, a remek felszereltséghez képest egészen kedvező, 2000 jüanos (~ 82.500 ft) árcédulát kapott. A további piacokon való megjelenés időpontjáról még nincs információnk, azonban az kiderült, hogy a Xiaomi már gőzerővel dolgozik a globál verzión.

Megérkezett a Redmi Note 7

Forrás: Xiaomi

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.